Президентът на Славия Венци Стефанов сподели след контролата с Банско, завършила 1:1, че е доволен от подготовката на „белите”.

„Аз смятам, че подготовката върви нормално. Може би момчетата погледнаха лековато, бяха отпуснати, последен мач от контролите, завършихме без загуба, това е хубаво”, сподели той.

„Това са контролни срещи, в които резултатите не са толкова важни, а е важно треньорите да си извадят поуките. Аз лично съм доволен от работата на футболистите, на треньорския колектив и се надявам, че ще влезем в първенството максимално мобилизирани”.

Стефанов потвърди информацията, че в неделя ще бъде направен бенефис на двамата треньори Мартин Кушев и Йордан Петков в мач срещу Аполон Лимасол.

„Да, точно така. Заслужават го, разбира се. Те затова сега са начело на отбора. Аз винаги съм му имал доверие (на Йордан Петков б.р.). За момента треньорското ръководство каза, че не се нуждае от него и аз се съобразявам с треньорите”.

Босът на Славия сподели и че до края на трансферния прозорец в клуба няма да бъдат правени никакви трансфери.

„Славия има 25% от бъдещия трансфер на Райс Мболи. Когато го продадат ще получим 25%, ако е под наем не”, допълни Стефанов.