Президентът на Славия Венци Стефанов разкри след победата с 2:1 над Миньор Перник, че бранителят на „белите“ Даниел Златков е бил „заплашван“. Както е известно футболистът премина на Овча купел, след като разтрогна договора си именно с тима на „чуковете“ от Перник.

„Хареса ми, че момчетата се бориха от първата до последната минута на мача. Имахме много повече положения. Убеден съм, че Миньор изобщо не са вкарали нормален гол. Ще го гледате и ще видите. Случват се грешки, но лошото е, че се винаги се случват в наш ущърб. Цяла седмица слушах глупости, че тук едва ли не са у дома си, идват вкарват 3-4 гола и си заминават. Мечтите все пак са безплатни“, коментира Стефанов.

„Нещото, което ме притеснява е, че за заплашвали Дани Златков по сайтове и всевъзможни неща. Това е нещо некоректно и не би трябвало да се случва. Тези хора би трябвало да си носят последствията. Миньор са добър отбор и ако играят така срещу всички съперници съм сигурен, че първенството ще бъде много интересно“, допълни босът на „белите“.

„Дани Златков не знае кой го е заплашвал, но вижте из сайтовете, лично са му се обаждали и на него. Потърсете и ще видите, че многократно са го заплашвали и са му говорили какви ли не глупости. Цяла седмица за него се пишеха всевъзможни неща. Това, че момчето иска да работи, да се труди и да играе нормално и свободно, трябва едва ли не да се чувства като крепостен селянин. Момчето е коректно и смятам, че съвсем заслужено им е отговорил. Каквото мисли им го е казал директно и право в очите. Чест му прави, достоен човек за мен“, сподели още Стефанов.