Венцислав Стефанов покани шефа на Левски Тодор Батков да си разделят премията от Лудогорец, за която босът на сините говори по-рано днес. “Ако е така, да дойде да ги донесе парите, ще си ги разделим, ама нали знаете, че обещаното не е като даденото...“, коментира за Гонг по този повод президентът на Славия.

„Вижте, Славия играе за себе си и за своята чест, тези коментари от тоя ще вземете пари, от оня ще вземете пари, писна ми вече... Прекалено много футболните хора започнаха да мислят само за това кой колко пари дава, колко пари взима. Това се пренася и върху футболистите и затова е такова дереджето на нашия футбол. Никой не мисли за честта на клуба,това се опитвам да им обясня и на тях. Едно време Бекенбауер ми е казвал: „Нашите футболисти играят, за да им плащат, а на вашите плащат, за да играят. Виждате ли,к аква е разликата“, заяви шефът на белите.

„Ако трябва да ги надъхваме с някакви премии от Лудогорец, от Черноморец, от Патагонец, от това футболисти не стават. В такива мачове хората ги гледат и виждат кой става за нещо, да не ми се пъчат срещу Миньор, Монтана или Любимец, такива не ги гризкаме вече...“, завърши Венцислав Стефанов.