Собственикът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че лично не е получавал оферта от Кирил Домусчиев преди мача с Левски. Босът на „белите“ обаче уточни пред ТВ7, че не би отказал пари.

Славия завърши 1:1 с Левски в последния мач от шампионата, което донесе титлата на Лудогорец. Преди двубоя се появиха информации, че разградчани са стимулирали „белите“, за да се хвърлят с всички сили срещу Левски.

„Вие сте журналисти, интелигентни хора, виждате, че и двата гола в мача са от футболисти на Левски. Защо трябва да се търси вина в Славия, дали ще получим пари от Лудогорец. Аз не съм в добри отношения с Кирил Домусчиев, нито съм разговарял с него. Ако той е обявил това пред други хора, не бих отказал, но аз не съм чул за подобна оферта“, сподели Венци Стефанов.

„Искате да излезем да играем без гащи? Вие от Левски ли сте, бе, моето момиче, кажете ми как да играем? Защо ми задавате такива глупави въпроси? Вие хубаво да погледнете мача Литекс – Локомотив, и днешния мач на ЦСКА с Локомотив София. Какво ме интересува проблемът на Локомотив София, техният проблем е от 5 години, те имат пари да дават на НОИ, Славия им е проблемът“, добави босът на Славия.

„От сезона не съм доволен, доволен съм, че поне този мач с Левски го изиграхме с душа. Сигурен съм, че има Господ“, завърши Венци Стефанов, който не пожела да коментира бъдещето на Велислав Вуцов при „белите“.