Капитанът и голмайстор на Монтана Венци Иванов заяви за Гонг, че неговия отбор има сили да постигне победа срещу ЦСКА. „Това ни е първият мач срещу един от двата гранда. Надяваме се, че имаме възможност да измъкнем някакъв успех срещу ЦСКА. Наясно сме, че това е едно от лицата на България в Европа. Тази година се представят на висота. Имаме сили да окажем съпротива. Наясно съм, че ЦСКА не е допускал гол тази година, но ние имаме сили да разпечатаме вратата на „червените”, каза Иванов.

Той прогнозира пълен стадион в Монтана за утрешния мач. „Надяваме се, че ще получим подкрепа от нашите привърженици. Обещавам им, че ще играем до последно за победа. Каквото сабя покаже. Дано ги зарадваме, ако не с победа, то поне с частичен успех”, каза още голмайсторът.

Иванов засипа със суперлативи и сегашния треньор на отбора Светица Кузмановски. „Стевица Кузмановски е един от добрите специалисти в България. Имал съм възможност да работя и преди с него. Отборът беше набрал скорост още от Б група, където под ръководството на Иван Маринов направихме сериозни успехи. След като дойде Кузмановски се подобри атмосферата и дисциплината в отбора. Той е един от добрите тактици и си личи неговата намсе. Има още какво да се желае, за да постигнем оптимална спортна форма”, допълни Иванов.

Нападателят каза още, че не съжалява, че е останал в Монтана въпреки офертите от други отбори. „Не съжалявам, че останах в Монтана. Тук се чувствам добре. Имам възможност да работя с професионалисти. Надявам се, че ще имаме поводи за радости. Един от щастливите моменти в кариерата ми е влизането от Б в А група”, завърши футболистът на Монтана.