Нападателят на Левски Венцислав Христов все още не знае дали ще бъде удължен договорът му със "сините". Той е само до края на сезона, но в него има опция за удължаването му с още две години, която може да се задейства до 31 май. Но това още не се е случило. 

"Не знам какво става, този въпрос не е към мен", беше коментарът на нападателя по темата. Той прави страхотна пролет до момента и има осем гола на сметката си, макар да не успя да се разпише срещу Славия. Всъщност той вкара топката в мрежата, но попадението беше отменено.

"Съдията ми даде нарушение, така е видял. Аз му казах, че ако не си сложа ръцете пред защитника, няма как да скоча. Но той така е преценил в тази ситуация", сподели още Венци Христов, след което коментира втората поредна загуба на "Герена" на тима си. 

"На Левски не му отива да е втори и да губи на "Герена". В съблекалнята не можем да си обясним защо губим вече втори пореден мач у дома. Нормално е хората да имат претенции, а и вратарят на Славия се справи добре, хвана всичко", сподели още Христов.