„Мобилизирани сме да вземем трите точки на старта на първенството срещу Литекс в Ловеч” – това заяви една от звездите на ЦСКА Велизар Димитров.

Играчът се засече с шефа на Надзорния съвет на клуба Александър Томов днес по обед на ст.”Българска армия”.

„Разбира се, че той ме попита за готовността ни за утрешната среща. Да, готови сме, поне за първите няколко срещи от шампионата. Дали сме готови за титлата обаче – времето ще покаже. Не се притеснявам от факта, че на предишната ми среща с отбора от Ловеч получих неприятна контузия, която ме извади от строя за дълго време. Имам нормални колегиални отношения с тях”, заяви един от основните играчи в схемата на Стойчо Младенов.

Велизар Димитров допълни, че той и неговите съотборници искат да вземат и двата предстоящи мача – срещу Литекс и Омония, както и че са се готвили достатъчно сериозно през тези два месеца за да могат да постигнат тази цел.

Футболистът на ЦСКА заяви, че не обръща внимание на случилото се в евротурнирите с „вечния съперник” Левски: „Ние никога не сме отвръщали на техните нападки. Като говорят много, падат отвисоко. Трябва по-кротко, по-тихо и просто да си вършиш работата. Сега нека се оправят.”