Играчът на ЦСКА Велизар Димитров изпълни една от големите си мечти. От години той желаеше да посети мач на любимия си Барселона и това най-сетне стана факт.

Използвайки свободното си време в каталунската столица, където бе на прегледи и рентгенови снимки за контузията си, Велизар успя да хване реванша от турнира за купата на Краля, в който Барса бе домакин на Виляреал. „Осмицата” на ЦСКА е поел към легендарния стадион, очаквайки не повече от 20 хиляди зрители, имайки предвид по-слабата популярност на турнира от тази на първенството на Примера и най-вече кризата в която се намират неговите любимци. Димитров обаче е бил приятно изненадан от над 65000 фена на каталунците. Тимът на Рийкард победи, макар и трудно с 1:0, но в крайна сметка продължи в следващия етап на напдреварата.

Велизар бе запланувал да посети около Коледа поредното издание на „вечното дерби” в Испания, но тогава плановете му се осуетиха отново заради контузията и прегледите, които трябваше да направи. Така по стечение на обстоятелствата, той най-сетне осществи една от големите си мечти.

Велизар Димитров посрещна снощи съотборниците си в хотели „Риу Атлантико”. Днес ще му бъде изготвена нова индивидуална програма за физическо натоварване.