„На никого и по никакъв повод не съм се извинявал за каквото и да е! – това заяви Велизар Димитров, по повод твърденията на шефа на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов ,че играчът от името на своите съотборници се е извинил за „обърнатите джобове” по време на тренировката миналата седмица.

 

Томов нееднократно заяви пред медиите, че е приел извиненията и нарече акцията на играчите „детинска постъпка”.

 

„Аз съм човек, който ако усети че е направил грешка ще се извини, но в случая категорично заявявам, че няма за какво и не съм се извинявал. Дори моите колеги ме попитаха и аз им отговорих същото. Отгоре на всичко пет дни бях в Барселона, през което време се чувах единствено със старши треньора си, с никой друг.”

 

Относно плащанията в тима, Димитров каза, че тези дни е изплатена една заплата. „Друго по картите няма” – завърши темата футболиста на „червените”.

 

Той започва още от днес тренировки по индивидуална програма. Според специалистите се предвижда поне още един месец, той да не взима участие в мачовете на ЦСКА. Велизар изрази съжаление, от пропусната възможност да играе за националния тим в контролата срещу Северна Ирландия. Той описа и впечатленията си от посещението на мача на Барселона срещу Виляреал за купата на Краля.