Футболистите на Черно море ще получат сериозен финансов стимул за предстоящото гостуване на Левски от 31-ия кръг на "А" група. Варненци излизат на стадион "Георги Аспарухов" утре в 19,30 часа и ще се опитат да вземат първа победа от 58 години насам. Последната победа за първенство като гост на Левски "моряците" постигат през далечната 1958 година с 1:0.

Именно затова на "Тича" са пределно мотивирани да прекъснат негативната серия срещу този съперник и потриват ръце за сериозни премии, обещани при успех срещу "сините" в София, съобщиха за varnautre.bg от клуба.

Стандартните бонуси за победа като гост при "моряците" започват от 1500 лева, като цифрите могат да бъдат завишени предвид съперника. От клуба отказаха да коментират какъв ще е финансовия стимул за предстоящата среща, но се очаква тя да е сериозна.

Успех на "Герена" е много по-труден, така че ще има и премии и за равенство - точно половината от финансовия стимул, предвиден при победа.

Срещата от 31-я кръг на А група може да проследите в сайта  Gong.bg, в Gong Play, в ефира на Diema Sport, както и по Дарик радио.