Финансовият директор на Литекс Величко Дихонов бе изключително доволен след победата с 5:2 над Локомотив Пд. Шефът на „оранжевите“ обяви, че играчите ще бъдат премирани допълнително.

„Доволен съм от агресията и характера, които показахме на този тежък терен. Най-много се радвам на двамата млади футболисти. Минчев направи дебют в последните минути срещу ЦСКА, а за Гълъбов няма какво да говоря. Ще следите – това ще бъде един от най-големите футболисти в бъдеще“, сподели Дихонов.

„По средата на мачовете след 12-13 кръг взех да вярвам, че Литекс ще зимува на второто място и съм радостен сега, че сме на първо място. Журналистите го заговориха това, че Златомир Загорчич в някакъв момент може да бъде сменен. В клуба не е ставало дума за това. Когато собственикът реши той да е треньор, това беше много правилно и добре обмислено решение.“

„Гриша Ганчев поставя условия да се развиват младите футболисти, както и участие в евротурнирите. Всичко по-добро е добре дошло. Ако сте чели едно от последните ми интервюта, казах, че Литекс ще го бъде и ще изгрее като феникс“, коментира още финансовият директор.

„В съблекалнята им казах на момчетата, че ще бъдат лично премирани от един човек. Подготовката на отбора ще премине на два етапа – в Гърция и Турция“, завърши Дихонов.