Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков дойде на стадион „Георги Аспарухов”, за да съобщи на футболистите за ситуацията в клуба след подадените оставки от страна на спортно-техническия щаб.

Баждеков обяви в съблекалнята пред играчите, че до сряда тренировките ще бъдат водени от Емил Велев и Цанко Цветанов.

„До сряда отборът ще бъде ръководен от помощник треньорите Емил Велев и Цанко Цветанов. Сега ще им го съобщя. Това е решение на собственика на клуба. Смятам, че Левски не трябва да спира да се готви с оглед на предстоящите ни два важни мача”, сподели финансовият директор.

Баждеков каза, че не се е виждал след мача с Тодор Батков, за когото знае е, че е занимал за чужбина по бизнес дела и в сряда ще се върне. Според него босът не се е виждал и със Сираков и Стоилов.

„Не мога да коментирам дали това е моментът за такива действия. Клубът ще излезе с решение в сряда след заседанието на Управителния съвет и Надзорния съвет. Левски е велик клуб. Хората в него не са ненормални. Недейте да мислите, че ние искаме катастрофа или разпадане на Левски. Към настоящия момент и в настоящата ситуация бъдете сигурни бъдете сигурни, че ще се вземат най-правилните решения. Не е мислено за нов треньор на Левски. Поне аз не знам за такова нещо”, коментира Баждеков.

Независимо от ситуацията според изпълнителният директор на Левски Стоилов и спортно-техническото ръководство ще уважат утрешното тържество на ДЮШ, защото според него бъдещето на Левски е именно в неговата школа.