Фонд Сектор Б се похвали с 500 уникални снимки, които привърженици на Левски са изпратили от всички краища на света по повод вековния юбилей, който клубът отбеляза на 24 май.

"Преди точно 1 година, в навечерието на 100-годишния юбилей на Левски София, Фонд Сектор Б поде кампанията "Вековни поздрави от цял свят".

Днес, 365 дни по-късно, разполагаме с точно 500 уникални снимки от България и света, свидетелстващи за безграничната и непреходна любов и съпричастност на поколения българи към вековния ни спортен клуб, към левскарската идея.

В кампанията ни се включиха мъже, жени, деца, възрастни хора. Левскари с различен социален статус. От банкери и собственици на компании, до студенти, пенсионери и безработни. Левскари от селата, левскари от градовете. Левскари от най-лъскавите световни мегаполиси, до такива от най-бедните български селца. 

Левски София показва всеки ден, на всеки един от нас, че е институция без аналог в България. С великото честване на 100-годишния юбилей, дело изцяло изпълнено от привържениците на Левски София, ние доказахме на себе си и пред всички, че Левски София е най-голямата събирателна любов и кауза в България. Любов, обединяваща коренно различни по статус, възраст и разбирания хора в една огромна и вечна кауза! Защото никъде другаде не можем да бъдем така заедно...

Получихме снимки от всички континенти на Земята. От въздух, суша и вода. От бойните самолети на Военновъздушните сили, бранещи небето на България. От недрата на безценната българска земя, където миньорите извличат природните богатства на Родината. Снимки от Американските Вирджински острови, през Хавай, Нова Каледония, Таити, Бора Бора, та да стигнем до Нова Зеландия и Австралия. От Япония, Непал и Южна Корея до Южна Африка, Патагония и Чили. Снимки от дъното на Тихия океан до снимки от покрива на света - Еверест. Снимки от екзотични и далечни острови, от световни мегаполиси, до малки исландски градчета и добре познати европейски дестинации.
Снимки от множество български градове и селца, защото Левски - това е България!

Благодарим на всички! Благодарим ви, че където и да се намирате по света, вие сте останали и винаги ще бъдете от Левски. 

Продължаваме. До 1914-та снимка има още дълъг път...
Грабвайте шаблона и нека целият свят да разбере, че "има една страна - България. В тази страна България има един отбор - Левски, може и да не са чували за него. Там съм се родил, там и ще умра!"

Само Левски завинаги!"