Изпълнителният директор на Берое Васил Драголов заяви, че през зимния трансферен прозорец ще бъде направен опит да бъде привлече чуждестранен футболист, който да се откроява с качествата си като Гара Дембеле.

„Няма да взимаме чуждестранни футболисти на всяка цена. За нас е важно играчът да има качества, да се отличава от младите български играчи, които имаме в отбора”, сподели Драголов.

„Искаме да вземем играч като Дембеле, който прави разликата в играта на своя отбор. Трябва ни такъв футболист, от който младите ни играчи могат да се научат”, добави изпълнителният директор на Берое.

„Продължаваме да даваме шанс на млади момчета, които имат качества и искат да се докажат в Берое. Търсим млади и талантливи момчета, на които да дадем шанс да играят и да растат”, допълни Драголов. „Милен Танев и Цветан Филипов вече са официално наши футболисти”.

„Теодор Скорчев заслужава да получи шанс. Ще го задържим в отбора и ще подновим договора му. Той вече няколко години е в Берое и заслужава да получи своя шанс”, каза още Васил Драголов.