Изпълнителният директор на Берое Васил Драголов заяви след загубата с 1:2 от Литекс, че старозагорци са изпуснали да решят крайния изход в мача през първото полувреме, когато играха много по-добре от своя съперник.

„Мисля, че ще има санкции за нашия отбор за хвърлените седалки. Публиката ни е 12-ят играч в нашия отбор. Благодаря на всички фенове за подкрепата. Молбата ни е само да не чупят, защото това рефлектира върху нашия отбор”, сподели Драголов.

„Миналата година се класирахме седми, надявам се през този сезон да се класираме по-напред. Аз мисля, че отборът стои добре и през тази година ще бъдем на по-предни позиции. Стояхме добре. Изпуснахме първото полувреме да решим мача в наша полза”, добави изпълнителният директор на Берое.

„През първото полувреме стояхме много по-добре, отколкото през второто. Една грешка на Ахмед Ахмед ни лиши от нещо в този мач. За мен имаше чиста дузпа през първото полувреме за игра с ръка, която отклони топката в наказателното поле”, каза Драголов.

„Момчетата не можаха да повярват в себе си. Нормално е в отбора да има разочарование, но момчетата знаят, че не е фатално да загубиш един мач от Литекс в Ловеч. Сега трябва да се вдигнем за мача с Лудогорец, но се надявам, че няма да имаме проблем и ще бъдем готови за следващия мач”, допълни Васил Драголов.