Новият наставник на Локомотив София Димитър Васев заяви, че не възнамерява да прави сериозни промени в състава преди дебютния му двубой срещу Черноморец Бургас. Специалистът определи мача като „изключително важен“.

Васев замени на треньорския пост досегашния наставник Стефан Генов.

Ето какво сподели Димитър Васев на първата си тренировка в „Надежда“

„Малко съм изненадан. Ще караме леко по леко. Няма да променяме нищо експресно. Имаме много мачове на късо разстояние, през два дни, и не мисля, че нещо ще може да се отрази. Първият мач с Черноморец е изключително важен. Ще акцентираме изцяло на този мач. До мача с Черноморец в четвъртък не коментирам нито турнира за Купата на България, нито нещо друго“, коментира Васев.

Васев: Мачът с Черноморец е ключов

източник: Gong.bg, Светослав Табаков

„Преговорите протекоха бързо. Изключително се радвам, че отново ще работя за Локомотив. Знаете, че тук съм израснал и това е клубът на моето сърце, така че ще се опитам да реализирам идеите си с моя щаб.“

Васев: Мачът с Черноморец е ключов

източник: Gong.bg, Светослав Табаков

„При предишния ми престой играхме добър футбол, бяхме доволни от това, което правехме. Ако успея да накарам тези футболисти да разгърнат потенциала си и да изпитват удоволствие от това, което правят, както и да радват верните ни привърженици, мисля че това ще е успех“, каза още той.