Маркетинг директорът на Берое Ваня Джаферович заяви, че очаква двубоят срещу Черно море в неделя да бъде труден. Той каза, че старозагорци имат сили да отстранят Славия и да се класират за финала за Купата на България.

„Изпуснахме много положения срещу Славия. Ако бяхме вкарали един гол, щеше да бъде по-добре за нас. Мисля, че сме по-добрият отбор. По-бързи сме и по-добре се движим на терена. Мисля, че ако така играем и на реванша, няма да имаме проблеми и ще отстраним Славия.

Липсваше ни късмет в атака. Във футбола понякога вкарваш, понякога не. Мисля, че футболистите са добре подготвени и ще издържат на натоварената програма. Срещу Славия се видя, че сме по-добре подготвени срещу тях и стояхме по-добре на терена“, коментира Джаферович.

„Очаквам труден мач срещу Черно море. Те се борят да не изпаднат и ще хвърлят всички сили в този мач. Ние сме малко по-спокойни. Надявам се да останем концентрирани и да изиграем мача, както трябва, защото трите точки са важни за нас“, добави маркетинг директорът на Берое.

„Някои основни футболисти могат да си починат в мача срещу Черно море, за да бъдат запазени за реванша срещу Славия.“

„Надявам се, че на реванша срещу Славия в Стара Загора ще изиграем силен мач и ще се класираме за финала“, каза още Ваня Джаферович.