„Липсата на концентрация пред гола на нашите офанзивни футболисти е причина за пропуснатата победа днес. Това се случва отново, за кой ли път в пореден мач. Не се притеснявам от следващите ни мачове, защото срещу по-силните отбори се играе повече футбол, а и ние се представяме по-добре. Просто се надявам, че ще си вкараме положенията. До момента съм доволен от играта на отбора, от футбола, който показваме, но само ни липсва нещо в завършващата фаза”, заяви собственикът на Миньор Перник Никифор Вангелов след равенството 1:1 с Калиакра Каварна в мача от 12-ия кръг в А група.

„Смятам, че спортно-техническото ръководство е в състояние да се справи с този проблем. Виждате, че в последните ни два домакински мача – с Локомотив София и днес, от десетките голови положения, които създадохме, ние сме вкарали два гола. И като резултат от тях имаме една загуба и едно равенство. Днес играхме срещу 10 души в защита и за съжаление, не взехме това, което ни се полага”, каза още той.

„Реагирах няколко пъти бурно на съдийските отсъждания, но според мене на този съдия трябва да му се забрани да стъпва на стадион. Имаше някои безумни отсъждания. Дори хора, които стояха зад мене и нямат нищо общо с Миньор, се чудеха на неговите действия. В Миньор няма проблеми, а да сме живи и здрави, клубът ще продължи да играе на ниво срещу т.нар. Грандове в българския футбол”, допълни собственикът на Миньор.