Треньорът на вратарите в Левски Валентин Захариев призна, че на Николай Михайлов ще му трябва голямо самочувствие, за да успее в Ливърпул.

Специалистът, който категорично застана зад Ники Михайлов, след гафа с Вердер, отново заяви, че юношата на Левски ще стане голям вратар.

„Когато го хвалят, гледам да го сваля на земята. Когато е в дупка се опитвам, да му вдъхна самочувствие”, разкри тактиката си Вальо Захариев.

„Николай има двигателните качества - гъвкавост, пъргавина, отскокливост, ловкост и сила. Той притежава и генетичните заложби, за да стане голям вратар”, заяви треньорът, който подготвяше всекидневно новото попълнение на Ливърпул.

„Преминаването му в такъв отбор не е, някакъв мой личен успех. Това е постижение за целия ни футбол”, отбеляза скромно бившият вратар.

„Не съм се чувал с Ники. Писахме си съобщения, защото знам, че пътува. Няма значение, дали се чуваме. Ние се чуваме и без да го правим реално. Познаваме се толкова добре, че аз знам, какво мисли той за мен, както и обратното. По време на тренировките ни, винаги съм бил изключително доволен, от старанието му”, рече Захариев.

Наставникът завърши така: „Ники има качествата на голям вратар. Сега трябва да ги доразвие.”

Прогнозирай бъдещето на Ники Михайлов тук!