Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов празнува днес рожден ден. Един от най-влиятелните хора в българския футбол получи куп поздравления, включително и от екипа на Гонг.

„Как да се чувствам, като всеки човек с една година повече. По-спокоен съм, започвам да виждам повече и повече истини. Мисля вече да почна да си подготвям млади хора, да прихващат нещо от това, което е положително при мен,” сподели Михов в специално интервю.

„Годините не винаги са мяра или гаранция, че си много стабилен. Понякога и аз правя хлапашки постъпки, но не се срамувам от тях, защото се чувствам млад, когато направя нещо такова,” каза още футболният меценат.

„Толкова много обаждания и пожелания досега не бях имал, с което се гордея. Аз ценя хората, които ти кажат „Честит рожден ден” и „Честита Нова година”. При мен е най-важно човек да прави добро, и когато ти се връща с едно „Благодаря”, за мен това е най-големия подарък. Ако мога да направя така, че да се усмихват повече хора, ще съм най-щастливия човек,” продължи Михов.

Относно своята зодия, Вальо Михов с хумор заяви: „Обичам си зодията, Козирог. Вчера четох, че Козирозите ще спечелят джакпота, и сега чакам. Може би ще спечеля джакпота на човешки пожелания. Многото пари не са за мен факторът, който прави човек щастлив.”

„Като втори рожден ден ми е 17 ноември 1993 година,” добави той, отбелязвайки класирането на България на Световното първенство през 1994 година. Михов помни най-добре рождения си ден преди две години, когато едновременно с радостния повод е имал и нещастие в семейството. „Мъка и радост да превъплътиш в един ден е страшно.”

На пожеланията на Гонг, Валентин Михов отговори: „Много ви обичам! Желая ви да сте здрави и в мое лице имате винаги един приятел!”