Защитникът на ЦСКА Валентин Илиев бе спряган за сигурно ново попълнение на френския Страсбург. До момента обаче трансферът все още не е осъществен, а изгледите той да бъде финализиран вече са минимални. Така Илиев се подготвя с „червените” и говори за Гонг от лагера в Остербек.

„Не съжалявам, че съм в ЦСКА, а не в Страсбург. Не знам какви шансове има да се осъществи този трансфер. Гледам да не мисля за такива неща, защото това ми влияе на концентрацията и на играта. Сега съм футболист на ЦСКА,” бе категоричен Илиев по въпроса.

Относно подготовката на „армейците”, Илиев не пожела да дава оценки, но сподели: „Трябва да дадем на новите нужното време да се адаптират. Щом са в ЦСКА, значи имат нужните качества. Хубаво е, когато няма голове в нашата врата. Това дава самочувствие не само на защитата, но и на целия отбор.”

На въпрос за целите на ЦСКА, Валентин Илиев заяви отговорно: „Целия отбор е амбициран за титлата. Стойчо Младенов пренася своята амбиция на нас. Ако продължаваме да играем по начина, по който играем, и подобрим още някои неща, живот и здраве, ще триумфираме.”