„Загубата е неприятна, няма какво да се оправдаваме. Периодът е много тежък, трябва да вдигаме главата и да минаваме през този период. Няма синхрон и разбирателство в отбора, но щом сме дошли тук и сме се събрали, всеки е наясно през какво трябва да минем.“ Това заяви капитанът на ЦСКА Валентин Илиев след тежката загуба с 0:3 от Лудогорец в Разград.

„Аз лично няма да се предам. Много добре знаете, че преди известно време не се знаеше дали ще съществува този отбор. Сигурен съм обаче, че ще има хубави дни пред нас. Няма място за демотивация. Трябва да наведем глави и да оставим отбора по течението ли?. Аз лично няма да го направя. Още в самото начало знаехме, че няма да бъде лесно“, продължи защитникът.

„Лека по лека нещата ще се оправят. Аз не съм свикнал, а и никой не е свикнал, толкова поредни мачове ЦСКА да няма победа, но това е към момента. Това е моментната ни форма и трябва да я подобряваме постепенно. С магическа пръчка няма да стане. Неприятно е, както на мен, така и на феновете. Лудогорец играе почти 3 години в един и същи състав. При нас има много нови футболисти. Има неразбирателства на терена. Няма да е лесно, но аз нямам намерение да се предавам“, сподели още Илиев.