По повод появилите се публикации в пресата за нов бойкот от страна на футболистите на ЦСКА, капитанът на тима Валентин Илиев разясни ситуацията на импровизирана пресконференция след днешното следобедно занимание.


Предполагам присъствието на Вальо Илиев е свързано с появилите се днес нови публикации за стачка на играчите за пари ако може да дадете малко повече разяснение?

За тези стачки се говори от началото на полусезона. Аз вече дори не им обръщам внимание и не ги приемам. Вие сами имате възможност да се убедите и на днешната тренировка в настроението на момчетата и отношението помежду ни. Не може да се говори за никакви стачки напрежение в отбора или каквито и да било негативни неща.

Взехте ли си поука след загубата от Берое за купата?

Аз и моите колеги винаги сме си взимали поуки независимо дали те са негативни или положителни, така че всеки един за себе си мисля, че е осмислил нещата и как трябва да работи за напред и не само за този мач, които на предстои с Берое, а и за всеки, който ни предстои за в бъдеще. Аз казах трябва да осъзнаем каква е отговорността на всички нас в този отбор и трябва да се влагаме. Най-малкото което трябва да направим е да даваме всичко от себе си във всяка една тренировка и всеки един мач и мисля че това направим ли го всички, които сме в ЦСКА имаме необходимите качества за да побеждаваме.

Как ви се отразяват плакатите, които феновете издигнаха на мача с Ботев? Ти като капитан какво искаш да има кажеш от името на отбора?


Определено не е приятно когато виждаме такива плакати и постъпки от страна на нашите фенове. Аз не искам да ги обвинявам, но само едно ще им кажа ще направим всичко възможно тези плакати да ги няма повече и да се върнат с усмивки на стадиона. Знам, че ще бъде много трудно, но имам молба към тях да проявят малко търпение към нас. Не, че досега не са го проявявали, за което аз и целият отбор страшно много им благодарим. Сигурен съм, че аз и моите колеги ще направим всичко възможно за да върнем нашата публика отново на стадиона.