Вальо Илиев вече се присъедини към лагера на ЦСКА в Белек, Турция. Малко след 16 часа той дойде в хотела на "червените", след като преди това кацна с полет от Мюнхен. Още тази вечер той ще се включи в третото за деня тренировъчно занимание на отбора.

Освен пропадналия трансфер на Валентин Илиев в Норич, снощи пропадна и неговият полет до София. Както е известно, поради гъстата мъгла в столицата всички полети бяха отменени.

Бранителят прецени, че за него е по добре да потърси полет от Франкфурт, през Мюнхен направо за Анталия. Така без да чака нормализация на ситуацията на летище София, Илиев пожела да се присъедини възможно най-бързо към започналата подготовка в Турция на своите съотборници.

Въпреки очевидното оставане в състава за пролетния дял, старши треньорът на „армейците” Стойчо Младенов настоява за възможно най-бързото завръщане в Борисовата градина на преотстъпения в Локомотив Пд Иван Иванов.

От Борисовата градина ще опитат на следващия Арбитраж да разтрогнат договора между тях и Локомотив Пд за преотстъпването на младежкия национал.