Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов заяви, че ще напусне поста си през следващата седмица.

„На моята възраст човек трябва да бъда категоричен. В сряда или четвъртък имаме управителен съвет и ще си дам оставката. Тя не се гласува и всичко е окончателно. Мисля, че е нормално след 37 години във футбола е достатъчно. Без всеки може във футбола, в бизнеса и политиката”, сподели Михов.

„Всичко съм видял и мисля, че съм оставил и следа. Дай боже положителното да е повече от отрицателното. Трябва да кажа на тези хора, които мислят, че футболът е бизнес и се печели от него, че грешат. Имам оферти, имам предложения. Аз пак съм си свързан със спорта, но управителния съвет ще кажа някой друг да стане председател”, добави шефът на ПФЛ.

„Първите мачове определено не са това, което очакваме. Това са много тактически срещи. Има 2-3 мача, които се получиха много добре. Имам доста работа, от която се храня и получавам пари. Имам предложения и имам разговори с министър Нейков. Там, където има приятелство, там ще остана. Разумно е да се каже довиждане. Аз тепърва ще си правя заключенията. Моята втора рождена дата е 17 ноември 1993 година”, каза още Валентин Михов.