Албанският национал на Литекс Армандо Ваюши отрече информациите за конфликт с треньорския щаб и с президента Гриша Ганчев. Те се появиха в родните медии в последните дни заради отсъствието на атакуващия халф от заниманията на ловчанлии. 

Според Ваюши няма никаква драма, а той е получил "няколко дни в повече" от ръководството, за да си почине. Ето какво сподели футболистът пред изданието в родината си "Панорама Спорт". 

"Не пишете такива глупости, че съм бил в конфликт с президента ни. Няма такова нещо! Сега съм си в Албания, просто защото клубът ми отпусна още няколко дни за почивка, нищо повече."

"Сега не мога да говоря за трансфер, защото това са неща, с които се занимават мениджърът ми и клубното ръководство, аз такива неща не мога да коментирам. Като се върна в България, тогава ще имам повече информация", сподели Ваюши. 

В последните седмици медиите в родината му писаха за трансфер в Италия, но също така там твърдят, че от Литекс искат 2 млн. евро за футболиста си. Албанецът има договор до края на сезона и не иска да го поднови.