Защитниците на Левски Лусио Вагнер и Шакиб Бензукан ще пътуват за Германия, където трябва да преминат медицински прегледи, съобщи треньорът на „сините Станимир Стоилов.

„Дано времето се оправи и момчетата да отидат утре в Германия, за да разберем какво е тяхното състояние. Естествено е да съм притеснен, че те имат контузии. На лагера в Кипър ще ползвам и защитници от школата, с риск да инкасират загуби и самочувствието им да се посмачка. Така е, със загуби и победи се става футболист,” отбеляза наставникът на Левски.

Стоилов добави: „До края на трансферния прозорец всичко е възможно и може да купим нов играч, но на този етап разчитам на футболистите, които са в отбора. Колкото до Джаейоба ще преценявам през тази седмица дали да пътува за Кипър или не.”

„Все още няма конкретна оферта за Домовчийски. Нормално е във футболиста да има несигурност, след като още нищо не е ясно,” коментира Мъри за преминалият проби в Блекбърн играч на Левски Валери Домовчийски.

Треньорът на „сините” разкри, че няма да вземе на лагер юношата Боян Табаков, ако нападателят не подпише професионален договор с клуба. Голмайсторът от школата на шампионите е следен от Шалке 04, където бе на проби миналата година.