Лусио Вагнер тренира днес наравно с останалите си съотборници в Левски. Националът на България се контузи, когато бе на лагер с трикольорите. До вчера той се подготвяше индивидуално. Бразилецът бе освободен от Димитър Пенев и не замина за Словения. Шансът Вагнер да играе в събота срещу Локо София се увеличава.

Седрик Бардон днес тренира индивидуално. Той мина на прегледи вчера. Те показаха, че контузията му не е толкова сериозна и има макар и малка вероятност французинът да играе още в събота. По-вероятно е Станимир Стоилов да го пази за следващите двубои на сините.

Шакиб Бензукан не тренира и днес. На терена не се появиха и завърналите се днес от Ирландия младежки национали Лъчо Балтанов, Ники Димитров и Валери Домовчийски.

Станимир Стоилов направи двустранна игра, в която включи и юноши от школата. За отбора на юношите на вратата застана Георги Петков, който не е пазил в мач за Левски от края на октомври. Срещу тях треньора пусна Митрев, Огнянов, Топузаков, Вагнер, Сърмов, Боримиров, Зе Соарес, Минев, Миро Иванов и Джайеоба.