От ръководството на Марек останаха доволни от постигната победа над Локомотив Пд с 2:1 и спечелените три точки.

Новият наставник на дупничани Юри Васев заяви, че харесал старанието на всички футболисти и че е доволен от това, как се раздавали те в мача, както и от факта, че са се възползвали на 100 % от създадените голови положения през второто полувреме. Специалистът каза също, че неговите момчета са изпълнили отлично оказанията, които им е дал на почивката.

Той сподели още, че все още има какво да се желае от поведението на футболистите в тактическо отношение, от играта в халфовата линия, както и на някои от офанзивните състезатели.

Генералният секретар на Локомотив Пловдив Атанас Узунов заяви, че дори и да е доволен от играта на пловдивчани, най-важни са точките, а в този мач за Локо Пд те са нула.

Старши треньорът Иван Маринов, който бе наказан и изгледа двубоя от ложите на стадион „Бончук”, също не бе доволен от грешките в отбрана.

Президентът на Локомотив Пд Левент Назифоглу сподели, че отборът му се е опитал да играе добър футбол, но не му се е отдало. Босът отдаде загубата на наличието на многото нови футболисти - седем на брой, които още не са се сработили, но остана оптимист за бъдещето на тима.