Конкурс за красота организира фен клубът на разградския „Лудогорец”. На 16 ноември в Общинския културен център в града ще се проведе първият  конкурс „Мис Лудогорец”. Претендентките за престижната титла ще дефилират първо по спортни екипи, после по бански и накрая с официално облекло.

Кой ще е в журито, както и каква ще е наградата, организаторите засега пазят в тайна. Най-вероятно обаче красавицата ще се превърне в талисман на тима.  От футболния клуб са подкрепили идеята за провеждане на конкурс „Мис Лудогорец”- уточниха запалянковците.

Единственото обявено условие е кандидат-миските да са на възраст поне 15 години. Записвания вече вървят на тел. 0898618308.

Ако регламентът разреши и половинките на футболистите от „Лудогорец” да се включат в конкурса, основна претендентка да стане „Мис Лудогорец” ще е Деница Стоянова – приятелката на Михаил Александров. Тя е подгласничка в последния конкурс „Мис България”.

Разград обаче също има традиции в надпреварите по красота, победителката в конкурса „Мис България 2001” Таня Карабелова е от Разград, както и една от най-красивите български фотомодели, а отскоро и актриса, Ирена Милянкова. „Мис България 2005” Росица Иванова не е родена в Разград, но има баба в разградското село Костаненец.