Футболистът на Локомотив Пд Ангел Йошев бе недоволен, че в пореден мач тимът му допуска леки голове. „Смърфовете” домакинстваха на Миньор Перник в София, тъй като са наказани.

„При 3:1 получихме детински голове, от статични положения, не се разбрахме. Изпуснахме три точки, които бяха наши. Цял мач тичахме толкова много, създадохме толкова положения, не знам вече, малшанс ли е, какво е,” сподели Йошев.„Указанията бяха да сме търпеливи в атака, и се получи. Но никъде не се получават толкова много голове от статични положения.”

„Миналата година спечелихме много мачове в 90-та минута, може би сега късметът ни обръща гръб. Не сме лош отбор, играем хубав футбол, но просто не ни се получават нещата,” добави Йошев.

Голмайсторът на Локо Пд Димитър Илиев пък коментира отсъствието на феновете от стадиона. Ултрасите бойкотираха своите любимци и оставиха трибуните в квартал „Надежда” празни. „Неприятно е, за първи път играем без публика, свикнали сме да са зад нас. Съжаляваме, че не бяха тук да ни подкрепят. Трудно се играе така, особено когато си свикнал публиката безрезервно да е зад теб. Това е тяхно мнение, надявам се занапред да са с нас. Не са ни казали нищо на нас, защо ни бойкотират,” сподели Димитър Илиев.