След поредицата загуби в контролните срещи, последната вчера от втория тим на Волфсбург, ръководството на Локомотив се срещна с футболистите в една от залите на хотела в Австрия.

На висок тон играчи и ръководители си казаха проблемите пред тима и защо не върви подготовката така, както трябва. От своя страна играчите са заявили недоволство от многото пътуване на отбора, включително и вчера два часа и половина с автобус.

От страна на ръководството Бранко Милованович е поискал всички играчи да се влагат в тренировките и контролите. В крайна сметка двете страни са се разбрали, че Локомотив Пловдив като отбор трябва да изглежда добре за първия шампионатен мач, когато ще гостува на Лудогорец Разград.

На срещата на отбора не присъства Константин Динев, който не е доволен от досегашната подготовка и иска футболистите да изпълняват задълженията си, както той неговите.

След срещата и двете страни показаха, че каквото са си казали остава за вътрешна информация. На тренировката играчите демонстрираха добро настроение.

Трима тренираха на облекчен режим, след като имат болежки от мача вчера. Христо Златински, Валери Георгиев и Базил де Карвальо въртяха обиколки и не участваха в заниманието.

Джереми Родригес, който вчера бе зверски ритнат в левия крак, днес мина на преглед, който показа, че контузията му не е сериозна.

Следобед Локомотив има от 18 часа още едно занимание.