Треньорският щаб на Енерги Котбус е силно впечатлен от намиращия се на проби в отбора футболист на Левски Емил Ангелов. Както е известно, Бабангида ще тренира два дни при „червено-белите”. Нападателят на българските шампиони взе участие в сутрешното занимание на тима, а в момента провежда второ упражнение. Ръководството на германския клуб ще реши в четвъртък, дали да задържи Ангелов.

Наставникът на Енерги Петрик Зандер и мениджърът на отбора Щефен Хайдрих изразиха задоволството си от представянето на Ангелов, това разкри пред Гонг журналистът от регионалния вестник „Лаузитцер Рундшау” – Франк Ноак.

„Той наистина се представи много обещаващо. Ще го наблюдаваме и утре, тогава ще решим, дали да го откупим от Левски”, заяви Зандер.

„Двете страни вече са се споразумели помежду си. Уточнена е и трансферната сума. По първоначални информации Емил Ангелов ще струва на Енерги 400000 евро, но от клуба са готови да заплатят и повече – 500000 евро. Засега има всички предпоставки да наречем трансфера сигурен”, коментира Ноак.