ЦСКА продължава да търси централен нападател, който да е различен тип футболист от наличните в момента Стефан Николич и Аурелиан Жоаким. Това призна днес Стойчо Младенов, който получи наградата за треньор на месец декември. В същото време ЦСКА пък получи приза за отбор на последния месец от 2014 година. Подгласници на „червените“ в анкетата на пресклуб „България“ бяха баскетболният Лукойл Академик и неговият наставник Йовица Арсич.

„Условията в Анталия бяха добри. Готови сме за втория дял от шампионата. Във всяка една подготовка понякога ни съпътстват неудачи като контузени хора. Неприятна ситуация с Валентин Илиев, на когото открихме проблема в коляното. Чакаме го с нетърпение. Бергонси също се контузи в тренировка, която го вади от строя до края на шампионата. Иван Маркович започна подготовка с топка. До месец се надявам да се включи в тренировките и да бъде пълноценен. Новите футболисти са тези, от които имахме нужда. Не успяхме да вземем нападател и ляв краен бранител. Трябва ми играч по-различен тип от тези, които имаме“, каза Младенов.

„Имахме възможността да наблюдаваме другите отбори в Турция. Следим всички. Това е част от работата ни. Имаме добра информация за всички отбори. Всеки отбор надгражда и се стреми да победи“, допълни още специалистът.