Помощник-треньорът на Ботев ПдКирил Андонов заяви, че не може да бъде изненадан, от каквото и да било съдийство в предстоящия мач със Славия.

„Очаквам всичко от съдиите. Едни отбори си патят от постъпките си, други – не. Димитър ДимитровХеро и помощникът му реагираха далеч по-брутално от нас срещу съдиите след мача с Пирин, но едва ли ще отнесат наказания като моето и на Лилчо Арсов. Като свърши мачът ще видим как се е справил съдията”, заяви Андонов и отказа повече коментари относно рефера на предстоящия двубой.

Намиращият се във възход „жълто-черен” тим ще бъде лишен от услугите на контузените Николай Манчев и Краси Кръстев, както и на наказания Николай Харизанов.

„Ще намерим заместници на отсъстващите. Не ни интересува играта на противника, а нашата. Ако момчетата покажат хъса, с който играят в последните 3-4 мача, мисля че ще спечелим. Неделният двубой няма нищо с мача за Купата на България през есента. Момчетата са здраво стъпили на земята и знаят, че победата няма да дойде сама”, изрази очакванията си за срещата помощникът на Тенчо Тенев.