Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви след победата над Славия, че Давид Каядо със сигурност няма да бъде готов за предстоящото гостуване на Пирин Гоце Делчев за Купата на България. Наставникът на старозагорци изрази надежда, че ще може да разполага с португалския флангови футболист за гостуването на Левски от 20-я кръг на А група.

„Каядо не може да се появи за Купата. Това не е никаква тайна. Той дори не тренира с отбора все още и няма да рискувам, но се надявам, така говорихме и с доктора, който го е лекувал в Португалия, да е на линия след седмица в София за мача с Левски”, коментира Хубчев.

„Емил Ангелов е много назад с възстановителния процес. На него му трябва повече време. Колко точно не може да се каже, защото контузията му е много сериозна и е много рисковано. Дишлиев е по-навреме. Мисля, че до една-две седмици ще е готов”, добави треньорът на Берое.

„При Педро Еуженио нещата не се развиват добре. Лечението му изисква малко повече време. То е едно специфично лечение на лекарите и не се развива така, както на нас ни се иска. Но какво да направим, зависи и до известна степен от времето, а ние сме в не толкова топло време. Ще внимаваме с това момче много. Това е доста сериозен проблем”, каза още Петър Хубчев.