Нападателят на Левски Гара Дембеле е желан от Блекбърн, Уест Хем, Бирмингам и Астън Вила, информира DailyMail в една от рубриките си, в които обобщава трансферните слухове.

В информацията се твърди, че самият футболист има огромно желание да играе на Острова. Четирите клуба от Висшата лига са изразили интерес към 24-годишния нападател, но шансовете на Уест Хем изглежда са най-големи към този момент. Изданието припомня още, че Гара Дембеле е вкарал 26 гола в 26 мача през този сезон, включително и 8 в Европа, което е привлякло погледа на скаутите към играча на Левски.

Сумата, която се спряга като евентуална за трансфера, възлиза на 3 милиона паунда, която е по джоба на тимовете в Англия, които се намират в долната половина на таблицата на Висшата лига.

Любопитен факт е, че изданието е публикувало снимка на голаджията на „сините” поне от преди няколко години, на която изглежда почти като дете.

Вчера в румънските медии пък се появи информация, че Дембеле е желан от боса на местния Стяуа – Джиджи Бекали, който е готов да извади 2 милиона евро, за да получи нападателя.