Административният директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов внесе яснота относно напускането на централния защитник Мартин Кавдански, както и за строежа на новата Трибуна Бесика.

„Днес проведохме разговор с Мартин Кавдански. Той разтрогва договора си с Локомотив (Пд) и изтъкна за това една единствена причина – г-н Марешки не му е платил заплатите за май и юни. Тук аз вмъквам едно допълнение: Хубаво е, когато в един отбор има конкуренция. Моето лично становище е, че конкуренцията на неговия пост стана голяма и може би Марто малко се притесни от това нещо и реши да търси изява в друг клуб. Не мога да ви кажа кой е той, вие трябва сами да си го питате”, коментира Атанас Узунов, цитиран от официалния сайт на Локомотив Пловдив.

„Проведохме разговори и с други футболисти, които имаха трудово-правни отношения с предишното ръководство и мисля, че се разбрахме и оттук нататък в клуба всичко ще е чисто и изрядно”.

„Другото, което искам да ви кажа, е приятно за нас като клуб и за нашите фенове. Юристите на г-н Марешки се срещнаха с юристите на община Пловдив и днес следобед очаквам да се подпише официално договора за построяването на Трибуна Бесика. Така че г-н Марешки ще си изпълни обещанието, което даде пред цялата общественост”.