Административният директор на Локомотив Пд Атанас Узунов говори обширно на днешната пресконференция на Лаута по повод информациите в някои медии, че има промени в спортно-техническия щаб на клуба.

„Мисля, че ние като ръководство, винаги сме били коректни пред медиите и винаги ви съобщаваме нещата едно към едно. Съжалявам, че пак ще се наложи да опровергавам писания по вестници и сайтове. „Няма нищо вярно в твърденията, че в спортно-техническия щаб са настъпили промени и че Бранко Милованович ще бъде уволнен. Подобни неща са абсурдни, още повече преди наш шампионатен мач. Знаете, че подобни решения взима единствено собственикът на клуба Коко Динев и ако имаше нещо вярно, той щеше да ни информира“, заяви на брифинга Атанас Узунов.

Той потвърди факта, че фирма „Рефан България“ ще бъде основен спонсор на Локомотив (Пд) до края на настоящия есенен полусезон. След това ще се разговаря относно евентуалното продължаване на сътрудничеството. „Няма да коментирам пред вас финансовите параметри по договора“, каза още Атанас Узунов.