Всички привърженици на Левски, които искат да наблюдават последния шампионатен мач за сезона на своите любимци от сектор А, ще могат да си закупят пропуски от касите на ул. „Тодорини кукли" № 47 до футболната къща.

Гишетата ще бъдат отворени в 14:00 ч. в деня на мача срещу представяне на съответната абонаментна карта. Всеки зрител без абонаментна карта може да получи максимум до 3 билета за сектор А.

Ръководството на Левски информира привържениците на „синия” отбор, че входът за последната домакинска среща от тазгодишното първенство срещу Литекс от 17:30 часа на стадион „Георги Аспарухов" утре, ще бъде свободен, с изключение на централния сектор.

Притежателите на сезонни абонаментни карти в сектор А ще ползват местата обозначени на картите им като ги представят на входа, а собствениците на абонаментни карти от сектор Б и сектор В могат да наблюдават срещата от сектор А, за където за тях има специално запазени места.

Билети за тези места могат да бъдат получени от 14:00 ч. до 16:30 ч. в деня на мача срещу представяне на съответната абонаментна карта на касите на ул. „Тодорини кукли" № 47 до футболната къща.

След 16:30 ч. оставащите билети от запазените места, както и всички останали билети до изчерпване на капацитета на сектора, ще бъдат предоставени на всички желаещи да наблюдават срещата от сектор А на същите каси, както и на касата в мачтата на осветлението пред сектор А.

За зрителите желаещи да наблюдават срещата от сектор Б и В входът е свободен. При изпълване на капацитета на съответния сектор, зрителите ще бъдат пренасочвани към най-близкия, разполагащ със свободни места.