Членът на УС на Левски Васил Колев единствен говори пред медиите след днешното заседание. Той каза, че няма конкретни силни новини, но със сигурност са положителни.

По първа точка доклад за финансовото състояние на клуба е изнесъл Константин Баждеков.

„Към 31 декември Левски е изряден по финансовите плащания, касаещи лицензирането и от тази гледна точка не би трябвало да имаме никакви проблеми за взимане на лиценз. За нас това е страхотна новина с оглед проблемите от миналата година по това време. Също добра новина са продажбите на артикули през месец декември, които възлизат на 82 хиляди лева“, сподели Колев.

По втора точка от заседанието на УС информация за селекцията е изнесъл Георги Иванов.

„Нещата изглеждат добре с оглед това, което чухме от Георги Иванов. Селекцията е завършена на всички постове. Имаме и много юноши в първия отбор. За първи път при мъжете имаме юноша от база „Раковски“, където шеф е Станислав Ангелов. Това е нападателят Петър Иванов, който ще бъде на лагера с отбора“, добави членът на УС НА Левски.

Васил Колев запозна журналистите и за обсъждания вариант за екипировка догодина. Ще бъде разговаряно с досегашната фирма, която облича Левски „Joma“, но се очакват предложения и от други фирми.

Васил Колев загадъчно заяви, че Левски догодина ще играе с легендарен екип, който по продажба ще бие всички дотук.