Сред първите пристигнали за първото занимание на Локо Пд бе уругваецът Николас Раймонди. Появата му на стадиона предизвика оживление сред персонала.

Нападателят Раймонди, който бе прекръстен от Пламен Крачунов на „Бачо Кольо” е голям веселяк и бе посрещнат на български език, защото през есента е усвоил някои изрази. Най- много явно на Николас – Кольо се отдава да казва: „ Здрасти майна”, което е най- често употребявания израз в района на Пловдив.

От своя страна южноамериканецът дабавя и едно „Как си?”, което също произнася на перфектен български. Всеки който видеше Раймонди веднага го питаше: „Здрасти, майна! Как си?” и усмивката лъсваше на лицето на високия нападател. Той пък веднага повтаряше : „Здрасти, майна! Как си?”

Раймонди сподели, че идва от топло и в Пловдив било много студено. Той завидя на Том, който не пристигна за първото занимание. Дори предположи, че бразилецът се изтяга някъде по топлите плажове на Бразилия.

Специално за Gong.bg уругвайският „Бачо Кольо” се снима с шефа на стадиона Никола Николов – известен като „бащата” на всички чужденци в Локо Пд и с прякора си Кольо Гундито.

Никола Николов, като истински шеф на стадиона помогна на медиите да си свършат добре работата, за което му благодарим.