Националният стадион и Фондация „Фонд 100 години Левски“ са сключили споразумение за провеждане на мача между Левски и Лацио по случай юбилея на „сините“.

„Искаме да благодарим на Национална спортна база за коректността. Преговорите минаха леко, защото хората знаят, че това ще бъде един празник, а не обикновено спортно събитие“, коментира Константин Папазов, който е лидер на организацията по случай 100 години Левски.

Фондацията ще плати сума в размер на 9999.99 лева за наема на Националния стадион. Символът е свързан с номер 9, който е емблематичен за Левски.

„Ще направим важен жест към хората, които от години имат абонаментни карти за стадион „Георги Аспарухов“. Това са верни хора на клуба, които гледат всички мачове на отбора. ВИП пропуските струват по 245 лева, но запалянковците, които са лоялни и имат абонаментни карти, ще могат да си вземат пропуск за ложите срещу 200 лева“, добави Папазов.

„Сините“ ще започнат отпечатване на билетите, тъй като за тази цел бе необходим договор със стадион „Васил Левски“.

„Още един път искам да благодаря на Национална спортна база. Надяваме се, че билетите за мача с Лацио и празника ще бъдат пуснати в продажба на 15 май.