Старши треньорът на Локомотив София Емил Велев доказа за пореден път, че е голям зевзек и шоумен! След края на мача, в който играха журналисти и футболни треньори, Емил Велев направи уникално изпълнение на песен, посветена на него, от фенове на ЦСКА.

Начело с Велев като треньор, Локомотив Сф направи 1:1 с ЦСКА, а „червените” фенове непрекъснато скандираха срещу Велев, който се оказа големият дразнещ „Кокал” за трибуните. Велев направи хикс срещу ЦСКА и с Локо Пд, и с Локо Сф, през тази есен. Велев е недолюбван от „червените” фенове и като бивш футболист на Левски, а и като треньора, с когото за последно Левски стана шампион.

Емил Велев е известен в интернет пространството с няколко клипчета, в които показва чувството си за хумор. Това негово чувство му помогна да направи и днес нещо уникално пред камерата на Gong.bg и пред диктофона на Дарик радио. Велев, на когото дори и близки познати викат „Кокала”, разкри как са го забавлявали „червените” фенове с коледната песничка, посветена на него. Той не считаше за уместно да изпее сам песента заради нецензурния и текст. Впоследствие обаче той го направи отново с много голяма доза хумор и съответната автоцензура, с която да прикрие неприличната дума в песничката.

Така, както на Запад си пускат видеоклипове, като този на Александър Коларов от Манчестър Сити, който рецитира коледната песничка „ Джингъл белс”, така и Велев направи предколедно шоу и то с песен, чийто текст е посветен на самия него.

ВИЖТЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА КОКАЛА ТУК!