„Срещу Хамбургер ще бъде най-важния ни мач. Това ще бъде голям двубой и смятам, че нашия отбор ще се раздаде максимално, за да постигнем някакъв успех”, заяви халфът на Литекс Уелингтом, след като получи наградата си за футболист № 1 на първия кръг в А група. „Смятам, че ако играем на контраатака и стриктно спазваме треньорските указания, можем да постигнем успех. Ние имаме много добър треньор, който говори постоянно с нас и ние сме готови винаги да изпълним указанията му”, добави бразилецът.

„В България се чувствам прекрасно. Благодарение на Господ се адаптирах много бързо. Спокоен съм и се надявам да спечеля още много награди. Надявам се господ да ми даде много здраве и да играя дълго време”, сподели един от най-техничните футболисти в българското първенство.

На въпрос дали след доброто си представяне от началото на сезона няма да си вирне носа Том категорично отрече, че това може да се случи: „За мен винаги скромността е на първо място. Тя ми помага да съм спокоен и да работя все по-добре. Надявам се Литекс да е моят трамплин за един още по-силен европейски отбор”.