Екипът на Фонд Сектор Б с незаменимото съдействие на ПФК Левски, СК Левски и Национален  клуб на привържениците с гордост съобщават, че учреждаването на Фондация "Фонд сто години Левски" стана факт на 13.08.2013 г. с решение на СГС, съобщава официалният сайт на Левски.

„Фондацията  ще организира, финансира и осъществява мероприятия, свързани с отбелязването на вековния юбилей.

Цели  пред фондацията: Да насърчи, съдейства и подпомогне тържественото отбелязване на  стогодишнината от създаването на спортен клуб Левски сред "сините" привърженици.  Да популяризира богатата история и непреходна слава на клуба, както в страната,  така и в чужбина. Да подкрепи настоящите успехи и добри спортни практики на  клуба, запазвайки непокътнато наследство за идните поколения.

За  да постигне целите си, Фондацията ще организира, финансира и провежда национални  и регионални срещи, симпозиуми, коктейли и други мероприятия; Организира  консултантска, рекламна и издателска дейност; Издава печатен и/или електронен  орган (вестник,бюлетин,списание, интернет страница); Подготвя и разпространява  материали за популяризиране дейността на фондацията; Извършва търговска дейност  като продава спортни дрехи и артикули; Осъществява издателска дейност като  издава печатни, аудиовизуални и електронни произведения и помагала.

Учредители  на фондацията са Тодор Батков, Христо Йовов, Константин Папазов и Ина Йорданова.  На свое заседание те избраха единодушно екипът на Фонд Сектор Б за контролен  съвет.

Фондация  "Фонд сто години Левски" призовава всички "сини" сърца в България да спомогнат  активно за подготовката и осъществяването на историческото честване на вековния  юбилей!

Очаквайте  до дни информация за нашата първа инциатива и начините за дарения.

Само  Левски!“