Турският футболен мениджър Бурак Салак направи интересно изказване за бъдещето на бразилския краен бранител на Лудогорец Жуниор Кайсара. Той е търсен от местните медии заради желанието на истанбулския гранд Бешикташ да го купи. 

Изданието "Джанлъхабер", което се е свързало с него, го представя като личния агент на футболиста. В турската версия на сайта Transfermarkt той също е представен като такъв. Ето какво споделя Салак пред изданието. 

"Истина е, че Бешикташ проявява интерес към Жуниор Кайсара, но засега няма нищо повече от това. Ако трябва да съм честен, има доста по-заинтересовани отбори за него, които не са от Турция."

"Едно е да се продава играч сега, друго е преди началото на сезона. А и той много вдигна цената си с представянето в Шампионската лига. Не трябва да забравяме, че има договор с Лудогорец до 2017 г., а в него има записана конкретна сума, срещу която може да бъде продаден."

"За съжаление, не мога да споделя каква е тя. Мога само да ви кажа, че сме говорили с няколко представители на клубове и сме обсъждали числа с тях, но нищо повече", сподели Бурак Салак пред изданието в родината си.