Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев заяви след втората тренировка на „червените” за деня, че всички заплати на футболистите са изплатени и проблемът вече е забравен.

„Това вече е минало за нас и не искаме да се връщаме назад. Всичко вече свърши. Нещата са уточнени и нямаме никакви проблеми. Гледаме напред”, коментира защитникът на „армейците”.

Тунчев сподели няколко думи и изминалата подготовка на „червените”:„В отбора винаги е имало настроение, както беше и на лагера в Испания. Всичко е нормално. Мисля, че успяхме да се подготвим много добре. Изиграхме и доста контроли. Остава единствено да се аклиматизираме, тъй като в Испания беше доста топло, а тук студено. Добре е че играхме с по-силни съперници. Така израстваме като единици и като отбор. Неприятно е, че тук не можем да играем заради лошите терени. Надявам се в следващите дни времето да се оправи и да ни позволи да изиграем някой мач.”

Капитанът на ЦСКА допълни, че не желае да коментира изказването на Тодор Батков преди няколко дни, който заяви, че „армейците” ще претърпят фиаско в първенството и Левски отново ще бъде шампион на страната.

„Не искам да коментирам Тодор Батков. Това не е моя работа. Ние си гледаме нашата игра”, каза още Сашо Тунчев.