Преди заминаването на ЦСКА за Варна, където утре червените гостуват на Спартак, защитникът Александър Тунчев заяви, че не се интересува от мачовете на конкурентите.

„Настроенията мисля, че са добри, позитивни. След спечеления мач с Беласица отиваме да постигнем нова победа” - каза Тунчев – „Засега съм добре, малко изморен, но мисля, че днес ще почина и за утре ще съм готов.

Бранителят заяви, че няма финансови проблеми в отбора: „Няма нищо такова, всичко изчистено, всичко е нормално, мислим само за мача.”

„За мен е по-важно ние как ще играем. Ние да побеждаваме във всеки един мач. За конкурентите, ако побеждаваме във всеки мач, не е важно какво те ще правят и как ще играят. Все пак, ако един хикс свършат, няма да е лошо за нас”, каза Тунчев за мача ЛитексЛевски.

„Неприятно е като за първи мач на Димитър Пенев. Не искам да се връщам на този мач. Вие го видяхте много добре. Имахме доста положения, които за съжаление не успяхме да реализираме. Надявам се за мача с Холандия нещата да стоят по друг начин. Загубата им не може да ни успокоява или да се притесняваме, защото мачът изобщо няма да се такъв като мача с Уелс”, заяви Сашо Тунчев за националния отбор.