Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев заяви, че отношението на Лудогорец към "червените" дразни играчите. Той даде интервю за клубната телевизия на "червените" преди сблъсъка с шампионите.

"Ние не сме по-слаб отбор или по-малък клуб. Лудогорец има да извърви много дълъг път, за да ни стигне, а и надали някога ще се доближи до нашата история. Техните думи по наш адрес ни обиждат в някаква степен, несъмнено дразнят. Посто­янно се спекулира, че едва ли не сме случайно на първото място. Но аз съм убеден, че в събота ще покажем, че това не е така и съвсем закономерно сме лидери", заяви Тунчев. 

"Двубоят с Лудогорец ще е за престиж. Но и не му отдаваме прекомерна важност. В съблекалнята цари доста добро настроение. Всички са позитивно настроени за срещата и я чакат с голямо нетърпение. Невинаги отборът, който е по-класен, печели. Често важна роля изиграва мотивацията. А ние знаем как да се надъхаме за ключовите мачове. Стойчо Младенов умее да влиза под кожите ни. Готови сме да дадем всичко от себе си и нямаме намерение да отстъпим нито педя земя", допълни капитанът на ЦСКА.

"Даваме малко повече толеранс на чужденците. Трябва да изискваме повече от чужденците. Те трябва да са класа или две над редовите футболисти", коментира Тунчев ситуацията с чужденците.

"Гледахме мача на Пулев с Кличко, бяхме доста хора, като фенове, но не се получи", коментира Тунчев двубоя за световната боксова титла Пулев-Кличко.

"Имаме нужда от подкрепата нанашите фенове. Те са нашият 12-ти играч. Сигурен съм, че те ще напълнят стадиона", завърши интервюто си бранителят на "армейците".

Двата тима се изправят в битка на стадион "Българска армия" от 16:00 часа в съботния ден. Може да следите всичко за двубоя пряко на Gong.bg, в ефира на Нова телевизия, както и на честотите на Дарик радио.